Otwieramy przed Wami nasze szuflady pełne świątecznych, zimowych przepisów. Wigilijne menu, które nada powiew świeżości i nowoczesności każdej tradycyjnej potrawie. Mini kapuśniaki drożdżowe posypane czarnuszką idealne pasują na wigilijną przystawkę. Sprawdzą się kiedy czekacie na spóźnialskich gości. Polski śledź podany na ostro z suszonymi pomidorami zaostrzy apetyt każdego niejadka. Karp, wigilijny klasyk, pokaże swoje śródziemnomorskie oblicze bez mulistego posmaku. A dla leniwych i zabieganych, którym trudno podjąć decyzję, mamy coś wspaniałego! Dwa w jednym czyli ciasto serowo – makowe. Na pewno znacie ten dylemat: zjeść sernik czy makowic? A po co decydować jak można zjeść oba. Na kruchym spodzie znajdziecie warstwę puszystego sera przykrytą masą makową. W święta możecie się rozpieszczać…